Start bouw fase 4 gevierd!

21 september '23

Op vrijdag 15 september werd de start van de bouw van de 54 woningen in Parkrijk fase 4 gevierd met de kopers. Samen met de wethouder werd er een prefab funderingsbalk geplaatst als officiële handeling. Deze woningen worden volledig energieneutraal gebouwd, dat is voor het eerst in Park Triangel. Ook zitten er in deze fase 36 middenhuur woningen. 

image alt

Volledig energieneutraal gebouwd

Tijdens de officiële handeling - het plaatsen van een prefab funderingsbalk - sprak wethouder Kerssies verheugd over het project: "Fase 4 van Parkrijk zorgt voor een aanvulling in het woningaanbod in Waddinxveen met niet alleen 54 koopwoningen, maar ook 36 middenhuur woningen. Samen met BPD hebben we door deze aanpassing in het woningbouwprogramma binnen de Triangel nog beter kunnen laten aansluiten op de behoefte van de markt."

Dit is de eerste fase in Park Triangel waarin de woningen volledig energieneutraal gebouwd worden. Daarnaast was er bij de officiële handeling aandacht voor groene tuinen in Waddinxveen. Caroline Schipper gaf een korte toelichting over hoe je als bewoner een groene tuin aanlegt. Wethouder Kerssies: "Vanuit de gemeente supporten wij duurzame oplossingen en een groene leefomgeving. Dus als de tuinen net zo groen worden als de hele wijk, helpen we met elkaar de natuur en dragen we bij aan meer biodiversiteit."

Aftermovie

Bekijk hieronder de video die tijdens het event is gemaakt. 

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod