Nieuwe fase: Parkrijk fase 7

26 september '23

Wil jij graag wonen in Parkrijk, maar heb je jouw droomhuis nog niet gevonden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan en de woningtypen staan nu online! In deze fase komen diverse bekende woningtypes terug, maar is er ook een nieuw type 2 onder 1 kapwoning toegevoegd. Bekijk snel de schetsbeelden, de belangrijkste kenmerken én prijsindicaties. Misschien staat jouw droomhuis hier!

image alt

De woningtype in fase 7

Nu meer dan 80% van fase 5 is verkocht is het tijd voor een nieuwe fase. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 7. Op de pagina woningen kun je de eerste schetsbeelden en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop eind 2023. Deze nieuwe fase bestaat uit 38 woningen, in verschillende typen namelijk:

  • Eengezinswoning type Parelduiker
  • Eengezinswoning type Waterhoen
  • Hoekwoning type Aalscholver
  • 2 onder 1 kapwoning type Sneeuwgans (Nieuw!)
  • 2 onder 1 kapwoning type Zwaan
  • Vrijstaande woning type IJsvogel

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 7. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en plattegronden, én hoort wanneer de verkoop start. 

Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op
  Bekijk het woningaanbod