Informatiemoment fase 7

30 november '23

Nog voor de kerst start de verkoop van Parkrijk fase 7. Daarom organiseren we zaterdag 9 december een informatiemoment voor deze fase. In het informatiecentrum van de Pater Makelaardij ligt de brochure klaar. Ook krijg je de unieke mogelijkheid om een vergelijkbare woning van het type Parelduiker, Waterhoen, Zwaan en IJsvogel in aanbouw te bekijken. Kom je ook?

image alt

Meld je aan

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Parkrijk fase 7 bieden wij op zaterdag 9 december tussen 11.00 en 13.00 uur de mogelijkheid om een woning Type Parelduiker (rijwoning), Waterhoen (rijwoning), Zwaan (2 onder 1 kapwoning) en IJsvogel (vrijstaande woning) in aanbouw te bezoeken. In het informatiecentrum van De Pater Makelaardij (Parklaan 136 in Waddinxveen) ligt de gloednieuwe brochure van fase 7 voor je klaar. Heb jij een financiële vraag? Ook de financieel adviseurs van de Rabobank zijn aanwezig in het informatiecentrum. Kom je ook? Meld je aan via onderstaande button!

Wil je de woning bezichtigen? Meld je dan eerst bij het informatiecentrum. Vergeet geen stevige schoenen aan te doen om de bouwplaats te kunnen betreden. 

Meld je aan
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod