Huurwoningen aan de rand van Parkrijk

27 maart '24

Inmiddels staat de laatste fase met koopwoningen in Parkrijk op de website. We kunnen begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar het overige aanbod in de wijk (de grijze blokjes in de kavelkaart). Ook als je liever een woning huurt kan je terecht in Parkrijk. Aan de rand van Parkrijk komen namelijk sociale huurappartementen en middeldure huurwoningen. Allemaal in de stijl van Parkrijk. Van de appartementen hebben we een aantal mooie impressies. Nieuwsgierig? Kijk mee!

NB. De verhuur van de woningen verloopt niet via deze website.

Woningen en appartementen

De 31 grondgebonden middeldure huurwoningen komen aan de Polderlaan en de Laan van Hout. Tussen de 4 woonblokjes met grondgebonden woningen komt een appartementencomplex waarin 41 sociale huurappartementen worden gerealiseerd; 39 driekamerappartementen en 2 vierkamerappartementen. De woningen en appartementen zijn al in aanbouw. Naar verwachting worden de woningen eind dit jaar / begin 2025 opgeleverd en het appartementencomplex medio 2025.

Huurappartementen
Huurappartementen
Huurappartementen

Heb je interesse in de middeldure huurwoningen? Laat dan je gegevens achter op de website van het BPD Woningfonds. Voor de huurappartementen kun je terecht bij Woonpartners Midden Holland (Parkrijk II). Zij kunnen je meer vertellen hoe je in aanmerking komt voor een huurwoning in Parkrijk.

Meer weten? Lees het laatste nieuws
Vragen? Neem contact op