Eerste werkzaamheden fase 3 gestart

28 oktober '22

Mooi nieuws! De eerste werkzaamheden op de bouwplaats voor Parkrijk fase 3 zijn afgelopen week gestart. Twee boorstellingen zijn gestart met het boren van de benodigde bodembronnen, deze werkzaamheden zullen de komende weken nog in beslag nemen. We kregen foto's van de werkzaamheden via de aannemer. Kijk je mee?

Ps. Er zijn nog woningen beschikbaar in deze fase! 

What's next?

Als deze werkzaamheden zijn afgerond wordt er gestart met de grondwerkzaamheden, dit betekend dat de bouwputten worden uitgegraven en voorzien worden van de benodigde drainage en het zandbed. Daarna wordt de bouwplaats in orde gemaakt en wordt de heistelling aangevoerd. De verwachting is dat de eerste paal nog in dit jaar wordt geslagen.

foto bronnen boren
foto bronnen boren

Wonen in fase 3

Wil jij ook wonen in Parkrijk fase 3? Logisch, want nu de bouw is gestart is het aftellen tot de oplevering een stuk korter. Het mooie is; het is nog mogelijk! Er zijn een aantal bouwnummers van diverse types beschikbaar. Bekijk op onderstaande kavelkaart of op de pagina Woningen om welke bouwnummers het gaat. Een optie aanvragen gaat eenvoudig via de knop 'Optie aanvragen'. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur bericht of de optie aan je is toegewezen. 

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod