De bouwnummers van Parkrijk fase 6 staan live

2 mei '23

Alle 18 bouwnummers van het appartementencomplex in Parkrijk fase 6 staan nu live met een prijsindicatie. Pak je laptop of telefoon erbij en ga op zoek naar jouw favoriete appartement(en). Door op het hartje te klikken maak je direct een wensenlijstje. Zo ben je vast goed voorbereid op de start verkoop.

Maak je wensenlijstje

Ben jij geïnteresseerd in een appartement in Parkrijk fase 6? Maak dan snel een wensenlijst met jouw favoriete bouwnummers aan. Door deze lijst in je Mijn Eigen Huis account aan te maken, kan jij bij start verkoop gemakkelijk jouw voorkeuren doorgeven. Heb je bouwnummers op je wensenlijst geplaatst en je aangemeld voor het project, dan ontvang je per email updates over het project. En als de verkoop start, plaats je met 1 druk op de knop de bouwnummers in je winkelmandje. Bekijk snel de bouwnummers en voeg ze met het  'hartje' toe aan jouw eigen wensenlijst. Nog niet aangemeld als belangstellende? Doe dat dan snel.

Bekijk het woningaanbod

Past jouw droomappartement binnen je budget?

Op dinsdag 16 en 23 mei organiseren we in samenwerking met Rabobank een hypotheek inloopavond voor Parkrijk fase 6. Je bent tussen 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum van De Pater Makelaardij (Parklaan 136 in Waddinxveen). Tijdens deze avond kun je kosteloos een financiële check laten uitvoeren door een van de financieel adviseurs. Het document dat je na het gesprek ontvangt kan je tijdens de verkoop toevoegen aan je inschrijving. Om voldoende adviseurs beschikbaar te hebben horen we graag via onderstaande button of je aanwezig bent. 

Laat je een financiële check uitvoeren, vergeet dan niet om een actueel loonstrookje en eventueel een hypotheekoverzicht van je huidige hypotheek mee te nemen.

Meld je aan!
  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws