Bouwnummers online inclusief definitieve prijzen

28 maart '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Parkrijk fase 8? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De prijsindicaties stonden al online, maar nu zijn ze definitief per bouwnummer vastgesteld. Kijk of jouw favoriete woning past binnen je budget.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Parkrijk fase 8 zijn inclusief tegelwerk, sanitair en een keuken. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam.

Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren.

Op maandag 15 april en donderdag 18 april organiseren we in samenwerking met Rabobank en Van Eijk & Partners een financiële check avond voor Parkrijk fase 8. Je bent tussen 16.30 tot 20.00 uur van harte welkom bij Van Eijk & Partners (Zuidplaslaan 19, Waddinxveen). Tijdens deze avond kun je kosteloos een financiële check laten uitvoeren door een van de financieel adviseurs. Het document dat je na het gesprek ontvangt kan je tijdens de verkoop toevoegen aan je inschrijving. Om voldoende adviseurs beschikbaar te hebben horen we graag via onderstaande button of je aanwezig bent. 

Laat je een financiële check uitvoeren, vergeet dan niet om een actueel loonstrookje en eventueel een hypotheekoverzicht van je huidige hypotheek mee te nemen.

Meld je aan!

Voorkeursrecht woningen van Parkrijk fase 8

Medewerkers van BPD genieten een voorkeursrecht bij de aankoop van een nieuwbouwwoning van BPD. Deze voorkeursregeling voor medewerkers geldt voor maximaal 5% van de huizen binnen een project of fase. Tevens moeten medewerkers aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de voorkeursregeling, onder andere vast dienstverband – van minimaal 1 jaar – bij BPD en zelfbewoningsverplichting van tenminste 5 jaar na oplevering. Bovendien moet de interesse kenbaar zijn gemaakt vóórdat de bouwnummers online gepubliceerd worden.

De woningen die voor BPD-medewerkers gereserveerd zijn, worden in eerste instantie niet getoond in het woningaanbod. Na sluiting van de inschrijving worden deze bouwnummers geactiveerd en onder optie geplaatst voor de BPD medewerker. Wanneer je belangstelling hebt in een gereserveerd bouwnummer, kun je na sluiting nog wel inschrijven als reservekandidaat. Vanwege transparantie en zorgvuldigheid kan er ná de start verkoop geen beroep meer worden gedaan op de voorkeursregeling. Je mag er dus vanuit gaan dat de woningen waarop je kunt inschrijven bij start verkoop, ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.

  Naar het nieuwsoverzicht
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het woningaanbod