Bijna 90% verkocht in fase 7

29 maart '24

In minder dan 3 maanden na de toewijzing van de woningen in Parkrijk fase 7 bijna 90% van de woningen verkocht! Voor alle kopers is het nu wachten totdat ze naar de notaris mogen, maar voor het zover is, moet er eerst voldaan zijn aan alle opschortende voorwaarden. Daarom geven we je graag een update van de stand van zaken.

image alt

Opschortende voorwaarden

We hebben goed nieuws voor alle kopers van een woning in fase 7. Aan de eerste opschortende voorwaarde is voldaan want het verkooppercentage van 70% is inmiddels ruimschoots gehaald. De omgevingsvergunning is sinds deze week onherroepelijk. Ook de derde opschortende voorwaarde gaat de goede kant op, op korte termijn is namelijk de grond bouwrijp.

Wanneer aan alle 3 de opschortende voorwaarden is voldaan, kan het plan gegund worden. Oftewel krijgt de aannemer de opdracht om te starten met de bouw. Op dat moment kan de grond geleverd worden en krijgen de kopers van een woning in Parkrijk fase 7 een uitnodiging om naar de notaris te gaan. Naar verwachting zal dit begin april zijn. 

Ook wonen in Parkrijk?

Alle woningen in fase 7 staan onder optie. In fase 8 wordt een groot deel van het woningaanbod uit fase herhaald. Deze allerlaatste fase in Parkrijk gaat naar verwachting eind april 2024 in verkoop. Schrijf je nu in al belangstellende om op de hoogte te blijven!

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod