Nieuw in Park Triangel: Appartementen in Stationspark

13 april '17

Park Triangel krijgt een eigen station dat in het voorjaar van 2018 opent. Rond het station verrijst een compleet nieuwe wijk met een geheel eigen karakter. Iets stedelijker, maar nog steeds groen. Hoe het precies wordt, vertelt senior verkoopmanager Gerwin Oudenes.

“Dat Park Triangel voor elk wat wils biedt, is inmiddels wel duidelijk. Met de komst van Stationspark wordt de variatie van woningen nog groter. Hier komen naast eengezinswoningen namelijk ook appartementen. Koop en huur in verschillende prijsklassen.”

In het totaal komen er 150 nieuwbouwwoningen

  • 4 brede eengezinswoningen van zo’n 6 meter breed
  • 20 riante eengezinswoningen van 5,4 meter breed
  • 27 koopappartementen van ongeveer 75 m2 groot
  • 45 vrije sector huurappartementen
  • 54 2-kamerhuurappartementen (in samenwerking met Woonpartners)

Geïnspireerd op de Engelse fabriekspanden

“De Engelse landhuisstijl zoals je die van Parkzoom en De Rietkraag kent, zie je hier niet terug. Deze wijk krijgt een eigen karakter die past bij de redelijke dynamische locatie. Nog steeds hebben we vastgehouden aan de Engelse uitstraling. Dit keer waren het alleen de fabriekspanden die ons inspireerden. Stoerder dus!”

Een warm welkom

“We streven naar een warme sfeer met industriële accenten. Stationspark vormt de entree naar de wijk en je begrijpt dat dit iets van ons vraagt. Zodra je hier binnenrijdt moet het karakter van Park Triangel al voelbaar zijn. Een warm welkom en het gevoel van ontspannen thuiskomen.”

Geen enorme hoogbouw

“De appartementen komen trouwens niet in grote woontorens. De appartementengebouwen zijn veelal niet hoger dan een gemiddelde eengezinswoning. Hooguit op de hoeken zullen we wat hoogteaccenten aanbrengen.”

Betaalbare nieuwbouw in Waddinxveen

“Het leuke aan Stationspark is dat de wijk echt voor elk wat wils biedt. Betaalbare nieuwbouw in Waddinxveen! En wat fijn dat je hier zo dicht bij het station woont. Binnen een paar minuten zit je in de trein, ideaal als je in Gouda of Alphen werkt.”

 

Interesse?

Spreekt het verhaal van Gerwin jou aan? Laat dan je gegevens achter. Dan weten wij dat je belangstelling hebt en houden we je op de hoogte. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop van Stationspark in maart/april 2018.