Tuinbouwweg
Logo Logo

De voorzieningen dicht bij De Tuinbouwweg

De Tuinbouwweg ligt gunstig ten opzichte van de voorzieningen. In de bestaande wijk Zuidplas kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. En als je zin hebt, fiets je zo naar het oude of nieuwe dorpshart van Waddinxveen. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

Sport en naar buiten

Als je in Park Triangel woont, kun je volop genieten van het buitenleven. Laat je kinderen lekker spelen in het Speelpark in de wijk. Van klimrek tot junglebos en voetbalveld, je vindt het hier. En zoals het een echt dorp betaamd, heeft Waddinxveen een rijk verenigingsleven. Het is alleen een kwestie van kiezen. Waar ga jij nieuwe energie opdoen of je hoofd leegmaken?

Boodschappen doen

Fiets even naar Zuidplas voor de dagelijkse boodschap of shop iets uitgebreider op het Gouweplein. Dit is het nieuwe dorpshart van Waddinxveen. Wil je lekker slenteren en op een terrasje genieten van een koffie, dan raden we je het oude centrum aan. Ook op de fiets hiervandaan uitstekend bereikbaar.

School en opvang

Heb je kinderen? Dan kunnen ze binnenkort in Park Triangel naar school. In 2019 opent er een school met opvang. Tot die tijd gaan de kinderen uit Park Triangel vooral in de wijk Zuidplas naar school. Waddinxveen heeft trouwens ook een school voor voortgezet onderwijs. Het Coenecoop College vind je om de hoek.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?