Stationspark
Logo Logo

Goed nieuws voor de kopers van één van de 27 Koopstart appartementen in Stationspark. De gemeente heeft de omgevingsvergunning verleend. Mochten er geen bezwaren komen dan is deze eind augustus onherroepelijk. Ook zijn de huisnummers bekend gemaakt!

Lees verder

Het gaat goed met de nieuwbouw in Park Triangel! Maandag 2 juli is de brief naar de kopers van 24 eengezinswoningen in Stationspark op de post gegaan met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat. Wij verwachten dat medio november Rehorst Bouw uit Bergambacht start met de bouw.

Lees verder

De straten en huisnummers van de 24 eengezinswoningen in deelplan Stationspark, Park Triangel in Waddinxveen zijn bekend. Bekijk hier welke straatnaam en huisnummer bij jouw bouwnummer hoort!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Koopstart appartementen Stationspark fase 2 is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Financiële check

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de Koopstart appartementen in Stationspark. Als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor een specifiek bouwnummer, wordt er bij toewijzing gekeken naar de financiële check.

Lees verder

Heb je je oog laten vallen op een Koopstartappartement in Stationspark? Kijk dan nu in de speciale appartementviewer waar jouw favoriete bouwnummer in het appartementencomplex ligt en bekijk de definitieve prijzen!

Lees verder

De toewijzing van de eengezinswoningen type Signal en Guide heeft plaatsgevonden. Alle bouwnummers staan onder optie!

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Woensdag 25 april, start de online verkoop van de 27 Koopstart appartementen Traveler in Stationspark. Dinsdag 1 mei is er een informatieavond over de appartementen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Stationspark fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?