Stationspark
Logo Logo

In Stationspark heb je alles bij de hand

Wat een fijne plek is Stationspark om straks te wonen. Niet alleen omdat er weer mooie nieuwbouwhuizen komen, ook om de voorzieningen die er zijn. Zonder te overdrijven, alles wat je dagelijks nodig hebt, vind je praktisch om de hoek.

Treinstation Waddinxveen Triangel om de hoek

In februari 2018 is het nieuwe station Waddinxveen Triangel geopend. Hiermee is de bereikbaarheid van Waddinxveen aanzienlijk verbeterd. Je loopt naar het station en voor je het weet ben je in Alphen aan de Rijn, Gouda en meer. Wat een aanwinst.

Kids

Stationspark ligt heel dicht bij de voorzieningenstrook die langs de Parklaan komt. Hier vind je basisscholen en kinderopvang. Scouting Klimopgroep heeft hier ook een clubgebouw. Voor de grotere kinderen is er het Coenecoop College. Ook op loopafstand.

Park Triangel

Je wist het vast al. In Park Triangel is een geweldig parkeiland. Een superleuke plek waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, sporten en ravotten. Maar het park is ook leuk voor jou. Om te wandelen of een openluchttheatervoorstelling bij te wonen. Vanaf het Stationspark loop je er zo naartoe.

Winkels

Het Stationspark ligt het dichtst bij de bestaande winkels in Waddinxveen. Echt op loop- of fietsafstand. Het Gouweplein is een compleet vernieuwd winkelcentrum waar je een grote variatie aan winkels treft. De winkeliersvereniging organiseert trouwens veel, dus in het weekend is er vaak wat leuks te doen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?