Logo Logo

De 9 wijken van Park Triangel

In Park Triangel komen 9 wijken. Elke wijk heeft verschillende buurtjes met eigen sfeer en kwaliteiten. Het woningaanbod is heel gevarieerd, maar overal is het dorpse karakter terug te zien in de architectuur en groene opzet.

Parksingel

Parksingel is een prachtige wijk waar de huizen zo uit een Engels landschap lijken geplukt. Rondom een ovale groenzone komen de charmante rijwoningen, tweekappers en een enkele vrijstaande woning. Parksingel fase 1 en 2 zijn nagenoeg uitverkocht en de bouw van fase 1 is al gestart. Recent is ook Parksingel fase 3 in verkoop gegaan. Hier woon je aan een supermooi, autovrij hof in een gasloos huis dat heel weinig energie verbruikt!

>> Lees meer over Parksingel

Parkweide

Park Triangel is straks weer een nieuwe wijk rijker: Parkweide! In de verschillende buurtjes zie je straks huizen waarvan de architectuur geïnspireerd is op de statige Tudorstijl. Verder komt er in de wijk heel veel groen in de vorm van parkjes, plantsoenen en bomen. Hier woon je echt heerlijk ontspannen en kunnen kinderen naar hartenlust buitenspelen. Wij willen voor de zomer van 2019 starten met de verkoop van de eerste 56 woningen. Ze zijn 5,40, 6,00 en 7,20 meter breed. Door de rijkheid van details heeft ieder huis iets wat hem uniek maakt. Opvallend is trouwens de grootte, het ‘kleinste’ huis in fase 1 is al snel 130 m2 groot. Bekijk de Parkweide website!

Tuinbouwweg

Aan de Tuinbouwweg - tussen Parksingel fase 2 en 3 - komen 10 luxe 2 onder 1 kapwoningen en 1 vrijstaand huis. Geen woning is hetzelfde. Ze verschillen in zowel architectuur als in kleur van de stenen. Na een dag hard werken rijd je via je eigen brug zo je erf op. Nadat je een heerlijk koud drankje gepakt hebt, loop je naar de loungeberging in de tuin om even gezellig met de rest van je gezin de dag door te nemen. Zie jij jezelf hier al wonen? Laat dan je gegevens achter bij het woningtype van je voorkeur en wij houden je op hoogte.

Parkhoven

Parkhoven ligt in het meest noordelijk deel van Park Triangel en heel dicht bij het winkelcentrum en het station van Waddinxveen. In dit buurtje komen eengezinswoningen, 2 grote tweekappers en Koopstart woningen. Alle 113 woningen in Parkhoven zijn verkocht en in in aanbouw. De eerste Koopstart zijn zelfs al opgeleverd.

>> Lees meer over Parkhoven

Stationspark

De architectuur in Stationspark is net wat stoerder dan in de andere buurtjes. De link naar de Engelse architectuur is nog steeds zichtbaar, maar nog meer met de voormalige fabriekspanden. Het ligt heerlijk dichtbij het station, zodat je in no-time met de trein in Gouda of Alphen aan de Rijn bent. De 24 eengezinswoningen en 27 Koopstart woningen zijn allemaal verkocht en de bouw start nog dit jaar. De huurappartementen die hier komen, worden via Woonpartners Midden-Holland verhuurd. Voor meer informatie kun je bellen naar (0182) 64 64 64 of kijk op hun website

De Rietkraag

Wow wat is De Rietkraag mooi geworden. De wijk is af en het is heerlijk toeven hier. De architectuur is charmant, je loopt je deur uit zo naar het park. Hier kunnen de kinderen heerlijk ravotten en jij je hond uitlaten of hardlopen. De Rietkraag is echt een heerlijke plek om ontspannen te wonen. Kom eens kijken en ervaar het zelf. Wil je ook in Park Triangel wonen, kijk dan eens bij de wijken Parksingel, Tuinbouwweg of Parkweide.

Parkzoom

Heerlijk rustig wonen bij het park met de scholen en het station op loopafstand. Iets voor jou? De eengezinswoningen in Engelse landhuisstijl versterken het vriendelijke sfeertje van de groene wijk. Alle nieuwbouwwoningen in deze wijk zijn inmiddels verkocht en de wijk is bewoond. Wil je nou toch in Park Triangel wonen, kijk dan eens bij de wijken Parksingel, Parkweide of Tuinbouwweg.

De andere wijken

De wijken TuinbouwwegParkweide en Wonen in het Park zijn volop in ontwikkeling. Binnenkort kunnen we meer vertellen over deze nieuwe buurtjes in Park Triangel. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat op deze website. Bekijk onder het tabje woningen in het buurtje Parksingel welke woningen nog beschikbaar zijn.

Schrijf je in als je niets wilt missen! Dan ontvang je vanzelf een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen.  

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?