Kijk rond in het type Dawn

20 juni '19

Aan de autovrije groene zone komt het type Dawn. Deze gardenhouses hebben een breedte van meer dan 7 meter. Dat zie je niet alleen terug in de woning maar ook in de breedte van de tuin. Het type Dawn geef je de mogelijkheid om, naast de 3 slaapkamers op eerste verdieping, een slaapkamer met badkamer op de begane grond te creëren. We laten je graag alle opties zien!

image alt

Optionele indeling

Het type Dawn heeft maar liefst 157 tot 166 m2 woonoppervlakte in de basis. De extra brede beukmaat van 7,2 meter maakt een slaap- en badkamer of een werkkamer op de begane grond mogelijk. Of geniet van een enorme leefkeuken met dubbele openslaande deuren naar de heerlijke tuin. De keuze is aan jou! En als je nóg meer vierkante meters aan je woning wilt toevoegen, dan kun je nog kiezen uit een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter.

Type Dawn

Loop een rondje door de woning

Eerder lieten we voor een project met ditzelfde woningtype een virtual reality tour door de woning maken. Om je een indruk te geven hoeveel ruimte het type Dawn heeft en wat de optiemogelijkheden doen met de woning delen we deze graag met je. Loop een rondje en laat je inspireren!

Interesse

Is dit de woning die je zoekt? Een type Dawn heb je vanaf € 374.000 v.o.n. inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Bekijk de beschikbaarheid van de bouwnummers op de pagina Woningen. 

Bekijk de woningen