Parksingel
Logo Logo

Goed voorzien in Parksingel

Een mooi huis is belangrijk, net als een fijne buurt. Nieuwbouwwijk Parksingel biedt je alle mogelijkheden om tot rust te komen. De nieuwbouwwijk sluit direct aan op de bestaande wijk Zuidplas waar al veel voorzieningen zijn. Ook ligt het nieuwe dorpshart van Waddinxveen op slechts een steenworpafstand. Hierdoor heb je alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Ideaal!

Sport, spel en ontspanning

Midden in Parksingel komt een groenzone, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Fijn voor de allerkleinsten die nog niet ver weg kunnen. Park Triangel heeft daarnaast een nieuw aangelegd speelpark. Van junglebos tot klimrek tot voetbalveld: hier is voor groot en klein plezier te beleven. Vermaken de kinderen zich prima zonder jou? Maak dan van de gelegenheid gebruik om een mooie wandeling door het park te maken.

Dagelijkse boodschappen

Vanuit Parksingel is de Plus in de wijk Zuidplas de dichtstbijzijnde supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Natuurlijk kun je ook uitwijken naar het nieuwe dorpshart aan het Gouweplein. Daar kun je naast de dagelijkse boodschappen voor nog veel meer terecht. Bijvoorbeeld voor uiteenlopende mode-items, drogisterijartikelen, cadeaus en delicatessen.

Schoolvoorzieningen

Park Triangel krijgt in 2019 zijn eigen schoolvoorzieningen. Voor het zover is, kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd terecht bij diverse scholen in de wijk Zuidplas. Waddinxveen kent daarnaast ook een school voor voortgezet onderwijs, het Coenecoop College.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?