Parksingel
Logo Logo

Bereikbaarheid Parksingel

Wanneer je vanuit het bestaande deel van Waddinxveen naar Park Triangel rijdt, kom je als eerste Parksingel tegen. Deze autoluwe nieuwbouwwijk ligt tussen de Parklaan en de Polderlaan in. Hier woon je nieuw, met de bestaande uitvalswegen dichtbij. Of je nu kiest voor de fiets, auto of het openbaar vervoer: Parksingel is uitstekend bereikbaar.

Met de auto de wijk in en uit

In Parksingel zijn de auto’s te gast, net als in de rest van Park Triangel. Het verkeer wordt op natuurlijke wijze door de wijk geleid zodat in jouw straat vaak alleen bestemmingsverkeer komt. Vanuit je parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein rijd je op je gemak Waddinxveen in. En vanuit daar vlot de A12 en A20 op. Binnen 30 minuten sta je midden in Rotterdam.

Stap in bij het OV

In het voorjaar van 2018 is het station Waddinxveen Triangel geopend, aan de oostkant van de nieuwbouwwijk. Station Waddinxveen ligt ook dichtbij, op zo’n 5 minuten fietsafstand. Vanuit hier reis je richting Gouda of Alphen aan de Rijn. Pak je liever de bus? Stap dan op aan de halte aan de Schaepmanhoeve, die vind je op slechts een paar minuten lopen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?