Woningtype Parelduiker is wonen in Engelse cottagestijl

27 februari '23

Stel je eens voor: De zon is al een tijdje op, tijd om even een ommetje met de hond te maken. Over slingerende paadjes, omringd door bloemen, planten en gras, struin jij langs de roodbruin gekleurde huizen mét robuuste schoorstenen, houten erkers en veranda’s. Allemaal in Engelse cottagestijl, wat gemoedelijk! Bij het centrale park van Park Triangel spelen kinderen uitgelaten samen. Wat héérlijk om een rondje door Parkrijk te lopen. Zou jij je hier ook wel thuis voelen? Dan hebben we goed nieuws. Er zijn nog een aantal eengezinswoningen type Parelduiker in Parkrijk fase 4 te koop!

Zit jouw droomhuis ertussen?

Je zou bijna denken dat je in een Engels dorpje bent beland. Een groene wijk in Waddinxveen waar je je buren kent. Waar je kinderen ontspannen buiten kunnen spelen en waar plek is voor jong en oud. Hier woon je omringd door groen en water, maar ook door gezelligheid. Aan het water, aan de groene loper, aan de meanderende straten of aan het hof. Binnen 10 minuten fiets je naar het winkelcentrum Gouweplein. En in no-time ben je in Gouda, Alphen aan den Rijn of Rotterdam. Ideaal, niet? Is het charmante woningtype Parelduiker jouw droomhuis? Hieronder hebben we een aantal kenmerken en voordelen van de tussen- en hoekwoningen type Parelduiker in Parkrijk fase 4 voor je op een rij gezet.

image alt

Kenmerken woningtype Parelduiker

  • € 471.000 – € 582.000 v.o.n.
  • Circa 132 - 154 m2 woonoppervlakte
  • Gevarieerde architectuur geïnspireerd op Engelse landschapstijl in warme steenkleur
  • Lichte tuingerichte woonkamer van ruim 5 meter breed
  • Inclusief keuken en badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en elektrische radiator
  • Openslaande deuren naar de tuin
  • 3 (slaap)kamers en ruime zolder mét techniekruimte
  • Vloerverwarming op elke verdieping
  • Parkeren op mandelig terrein
  • (Bijna) energieneutraal, zonnepanelen en bodemwarmtepomp
  • Engelse cottagestijl in een groene leefomgeving

Bekijk alle kenmerken van woningtype Parelduiker

Fase 3 en 4 nu in verkoop! Interesse?

Afgelopen zomer startte de bouw van fase 1 en 2. En afgelopen december werd ook de start van de bouw van fase 3 gevierd met alle kopers. De wijk is nog volop in ontwikkeling. Fase 1 en 2 zijn inmiddels uitverkocht, maar fase 3 en 4 zijn nog in verkoop! Zie jij jezelf hier wel vertoeven, maar heb je behoefte aan meer informatie? 

Dan heb je op zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 13.00 uur de unieke mogelijkheid om een woning van het type Parelduiker te bezoeken en in gesprek te gaan met de makelaar in het informatiecentrum van De Pater Makelaardij (Parklaan 136 in Waddinxveen).

Aanmelden Open Huis 18 maart as.
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Meer weten over Parkwijk? Bekijk het nieuwsoverzicht