Sanitair en tegelwerk gekozen voor Parkrijk fase 3

27 januari '23

Eind oktober is de aannemer gestart met de bouw van Parkrijk fase 3. Niet alleen op de bouwplaats wordt hard gewerkt. Achter de schermen is de aannemer ook druk bezig, onder andere met het afronden van het te kiezen meer- en minderwerk. Zo ook het tegelwerk en sanitair voor in de badkamer en toilet. Daarom is er voor de onverkochte woningen in fase 3 een keuze gemaakt in de afwerking van de badkamer en het toilet.

Badkamer

De badkamer moet een plek zijn waar je dag fijn kan starten. Daarom is er een keuze gemaakt voor een luxe afwerking. Alle woningen, met uitzondering van bouwnummer 206 en 213, krijgen een bad van Villeroy & Boch. De douchehoek wordt voorzien van een douchecombinatie, een Easydrain in de vloer en glazen douchedeur. Het badkamermeubel bestaat uit een wastafel met 2 kranen en onderkast in een glans witte kleur.  Boven het meubel komt een spiegel met geïntegreerde LED verlichting en spiegelverwarming.

Toilet

Het toilet wordt voorzien van een Villeroy & Boch Avento wandcloset met een wit-chroom-wit bedieningsplaatje van Geberit. Het fonteintje is ook van Villeroy & Boch. De kraan is van Grohe.  Zowel de badkamer als het toilet worden afgewerkt met antraciet kleur vloertegels en glans witte wandtegels.

Alle details

Meer weten? Bekijk de details van het sanitair en tegelwerk van jouw favoriete bouwnummer(s) tussen de downloads op de detailpagina van het bouwnummer. De meerkosten voor het gekozen tegelwerk en sanitair zijn opgenomen in de getoonde koopsom. 

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod