Nieuwe fase: Parkrijk fase 6

24 maart '23

Er staat een nieuwe fase online in Parkrijk. De appartementen van fase 6 bevinden zich midden tussen de eengezinswoningen van Parkrijk. Net zoals in fase 3. Het is een kleinschalig appartementencomplex met 18 appartementen, waarop de KoopStart regeling van toepassing is. Pak jij deze kans?

image alt

KoopStart

Op de appartementen is de KoopStart regeling van toepassing. Met KoopStart koop je een nieuwbouwwoning met een uitgestelde betaling van 10%. Verkoop je de woning later op de vrije markt, dan betaal je de uitgestelde betaling alsnog aan ons (BPD Ontwikkeling), en delen we samen in de waardeontwikkeling. De koopsomindicatie zoals vermeld staat op de website is incl. KoopStart (excl. KoopStart is de koopsomindicatie ca. € 250.000,- v.o.n.).

Voor deze woningen geldt een maximaal bruto inkomen van €62.500. Het inkomen moet aangetoond worden via een IB60 formulier bij de makelaar zodra je een optie hebt.

Meer te weten komen over het doorverkopen of afkopen van de KoopStart regeling? 

Lees meer

Kleinschalig appartementencomplex

Het appartementencomplex heeft dezelfde sfeervolle Engelse landschapsstijl als de rest van de woningen in Parkrijk. Het gebouw krijgt gemêleerde oranje gevelstenen, oranje pannen en ramen met roedeverdeling. Een huiselijk maar stoer karakter. Aan de achterzijde is de galerij, die bekleed wordt met groen. De appartementen zijn 44 of 45 m2 en hebben een woonkamer met open keuken en balkon, een badkamer en 1 slaapkamer. Voor het stallen van je fiets kan je gebruik maken van de collectieve buitenberging. Staat hier jouw nieuwe thuis? Schrijf je nu in als belangstellende. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je uiteindelijk maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur. De verkoop start naar verwachting nog voor de zomer van 2023. 

Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod