Drukbezochte nieuwbouwzaterdag

22 februari '23

Zaterdag 18 februari was het nieuwbouwzaterdag in Park Triangel. Niet alleen het informatiecentrum van de Pater Makelaardij was opengesteld, ook was het mogelijk om een woning in aanbouw van het type Parelduiker te bezichtigen. Dit trok een hoop belangstellenden. Gemist? 18 maart is er opnieuw een mogelijkheid!

Type Parelduiker opengesteld

Niets is zo lastig om een voorstelling van een huis te krijgen zonder dat je deze in het echt hebt gezien. Het fijne is dat de woningtypes uit Parkrijk fase 4 al in aanbouw zijn in fase 1. Een groot aantal belangstellenden grepen deze mogelijkheid aan om een kijkje te nemen. Met een kop koffie in de hand kregen ze meer informatie bij De Pater makelaardij en konden ze vervolgens doorlopen naar de bouwplaats. Kon je er niet bij zijn? De aannemer stelt op 18 maart nogmaals de bouwplaats open om een woning in aanbouw te bezichtigen. Dit keer is wederom het type Parelduiker opengesteld. 

Meld je aan!

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Parkrijk bieden wij op zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 13.00 uur de mogelijkheid om een woning Type Parelduiker te bezoeken en in gesprek te gaan met de makelaar in het informatiecentrum van De Pater Makelaardij (Parklaan 136 in Waddinxveen). Heb jij een financiële vraag? Ook de financieel adviseurs van de Rabobank zijn aanwezig in het informatiecentrum. Interesse? Meld je aan via onderstaande button!

Wil je de woning bezichtigen? Meld je dan eerst bij het informatiecentrum. Vergeet geen stevige schoenen aan te doen om de bouwplaats te kunnen betreden. 

Aanmelden
  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod