Parkhoven
Logo Logo

Woensdag was het feest in het nieuwe buurtje Parkhoven. Wethouder Gezina Atzema verrichtte zelfs twee officiële handelingen door het slaan van de eerste officiële heipaal en het plaatsen van de laatste schoorsteen. Hiermee werd de reeds gestarte bouw officieel gevierd.

Lees verder

Zojuist enkele foto's van aannemersbedrijf Van Wijnen Stolwijk ontvangen. Afgelopen maandag is de bouw weer begonnen en ze gaan gelijk weer volle kracht vooruit!

Lees verder

Aannemersbedrijf Van Wijnen Stolwijk gaat als een speer met de bouw van de 54 Koopstart woningen in Parkhoven. Vanmorgen hebben we enkele foto's en de stand van zaken ontvangen. De eerste contouren waar de woningen gaan komen kun je nu gaan zien!

Lees verder

Er is weer een mooie mijlpaal in Park Triangel bereikt. Ging 1 juni de brief naar de 54 kopers van een Koopstart woning Lariks of Plataan op de bus, vandaag gaat de brief naar de 59 kopers van een Taxus, Duindoorn, Laurier of Hazelaar op de post met het fantastische nieuws dat de bouw start.

Lees verder

De straten en huisnummers van de 113 woningen in deelplan Parkhoven, Park Triangel in Waddinxveen zijn bekend. Bekijk hier welke straatnaam en huisnummer bij jouw bouwnummer hoort!

Lees verder

De info avond voor de 113 woningen in Parkhoven was een groot succes! Ruim 275 geïnteresseerden kwamen op de bijeenkomst in het Projectbureau Park Triangel af. Heb je interesse in een woning? Inschrijven kan nog tot woensdag 14 februari om 17.00 uur.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Parkhoven is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

De schitterende details aan de gevel, de kleur van de bakstenen en de zonnepanelen op het dak. Welk aspect van de woningen in Parkhoven spreekt jou het meeste aan? Kijk mee naar de definitieve impressies van alle 2 onder 1 kapwoningen, en rij- en hoekwoningen.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in Parkhoven. Als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor een specifiek bouwnummer, wordt er bij toewijzing gekeken naar de financiële check. Speciaal hiervoor organiseert Rabobank Gouwestreek voor de 59 woningen zonder Koopstart regeling diverse inloopavonden om een financiële check te laten maken.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Maandag 29 januari, start de verkoop van de 113 woningen in Parkhoven. Woensdag 31 januari is er een informatieavond over de woningen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?