Parkhoven
Logo Logo

De voorzieningen van Parkhoven

Parkhoven is een gemoedelijk wijkje zonder voorzieningen. Hier woon je in alle rust. Maar wel met de wetenschap dat je echt in no time bij de winkels, het station, diverse scholen en sportclubs bent. Bekijk de voorzieningen in de buurt op de kaart.

Groen in de wijk

Parkhoven voelt straks echt als een tuinwijk. Niet alleen door de huizen in Engelse landhuisstijl, ook door de grote hoeveelheid groen. De achtertuinen zijn afgeschermd met hoge klimop begroeide hekwerken en de wat diepere voortuinen krijgen een lage haag. Bij woningen met een kleine voortuin van ongeveer een meter wordt een plantenbak meegemetseld.

Ontspannen of inspannen in het park of je eigen buurt

Park Triangel dankt zijn naam aan het grote park waar je kunt spelen, sporten of ontspannen. Vanaf Parkhoven wandel je in 7 minuten naar het park. Omdat Parkhoven wat verder van het park af ligt, is in de wijk een plantsoen gemaakt met speelvoorzieningen voor jonge en iets oudere kinderen. De omgeving van het plantsoen is autoluw, wel zo veilig.

Ondergrondse afvalinzameling

Op diverse plaatsen in Parkhoven komen ondergrondse afvalcontainers. De maximale loopafstand van je huis naar de afvalcontainer is 75 meter.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?